THE BASIC PRINCIPLES OF קידום אתרים בגוגל

The Basic Principles Of קידום אתרים בגוגל

The Basic Principles Of קידום אתרים בגוגל

Blog Article

סוגי ההמרות יכולים להשתנות בהתאם לנישה שבה פועל העסק ולמטרות שלו: לעסק אחד חשוב יהיה לקבל לידים איכותיים באמצעות השארת פרטי התקשרות של לקוחות, עסק אחר יגדיר את ההמרות החשובות לו בדמות התקשרות טלפונית של לקוחות לבית העסק, אחרים יחליטו למדוד את המכירות שבוצעו באתר ולהגדיר אותן כהמרות, ועסקים נוספים יחליטו שהמרה מבחינתם היא הצטרפות הלקוח לקבוצה שהם מנהלים.

אם אתם מאותם אנשים ששואלים את עצמם איך לקדם את האתר שלי בגוגל ואתם מעוניינים לדעת איך לקדם בגוגל אתר לבד או לחילופין ללמוד קידום אתרים לבד – המשיכו לקרוא…

זאת משום שחידוש תוקף הדומיין לזמן ארוך עשוי להעיד על עסק רציני, שעתידו מובטח, הוא יציב ובונה תוכניות עבודה רב שנתיות לשמירה והעלאה של ערך הנכס הדיגיטלי.

יצירת הטבלה הזו היא חלק בלתי נפרד ממחקר מילות מפתח איכותי, אם לא סיימתם את התהליך עם טבלה כזו – ביצעתם מחקר מילות מפתח חלקי בלבד, אל תדלגו על החלק הזה.

התחלתי ללמוד ממש לאחרונה מהתכנים שיש לעשהאל ביוטיוב ובאתר - פשוט אין מילים... תוכן ברמה גבוהה, מוגש ברור, מסודר ובשפה פשוטה וקלה ליישום!

אחת הטעויות שמבצעים מקדמי אתרים מתחילים היא לשכוח לחבר את האתר לכלי בדיקת מיקומים כבר בתחילת התהליך, וכך הם מפסידים קרדיט יקר, דווקא בשלבים בקידום שקל יותר להשיג אותו.

קרה לכם פעם שחיפשתם משהו בגוגל, לחצתם על אחת התוצאות שגוגל הציג אך לאתר לקח זמן רב מידיי להיטען ולכן התייאשתם ולחצתם על תוצאה אחרת במקום? כנראה שכן.

כמו כן, פרסום תכנים בתדירות נמוכה מידי יכולה לפגום במעורבות של קהל היעד בתכנים, ולהשכיח מהם את התרומה האפשרית של העסק שלכם.

לעומת זאת, במקרים בהם הלקוחות הפוטנציאליים נדרשים לתת אמון בבעל המקצוע, להבין שהוא מהווה סמכות בנישה שלו, ושיש בידיו את הידע והכלים המקצועיים click here כדי לסייע להם, הרי שכתיבה של תוכן מעמיק, גם אם בתדירות נמוכה, יכולה בהחלט לספק את הסחורה.

לכן, במידה ומקדם האתרים מזהה בשלב האופטימיזציה שההיררכיה באתר מקשה על ניהול שוטף של קידום האתר (למשל, קיימים עמודים רב נושאיים שקשה לדרג עליהם ביטויי מפתח פופולריים), הרי שאחת מן הפעולות שהוא יכול לנקוט (בזהירות, כמובן) היא עדכון ויצירה מחדש של ההיררכיה באתר.

אולם, ההסכמה הרווחת היא שמנוע החיפוש של גוגל היה רוצה לדרג גבוה אתרים שהם בטוחים לשימוש, שמכילים תוכן איכותי ובעל ערך לגולש, שהם סמכותיים בתחומם ומומחים בתחומם, שהם מותאמים לגלישה ממכשירים ניידים ומציעים חווית שימוש מעולה, נטענים מהר, בעלי תוכן מקורי ולא משוכפל, בנויים בצורה היררכית נכונה ומאפשרים לגולש לנווט בהם בקלות, שהתנהגות הגולשים הקודמים שנכנסו לעמודי האינטרנט האלו מצביעה על שביעות רצון, ועוד מלא פרמטרים שונים שבהם, אנו משערים, שגוגל ישתמש על מנת לדרג את תוצאות החיפוש.

המענה לכל השאלות האלו, ועוד שאלות רבות אחרות צריך למעשה להיגזר מתוך האסטרטגיה העסקית: איזה עסק אני רוצה להיות? עסק שמספק ידע או שירותים?

כמו המענה להרבה שאלות בתחום הקידום האורגני של אתרים, גם כאן התשובה היא: תלוי. תוכן שטחי המפורסם בתדירות גבוהה יכול להתאים לעסקים המוכרים שירות, בתחומים שבהם הלקוחות לא מחפשים להעמיק את הידע שלהם, ושלא נדרשת בהם רמה גבוהה של אמון בין הצדדים המתקשרים.

רציתי לציין לטובה את צוות העובדים המוכשר, תמיד נענים לכל בקשה, סובלניים ונותנים פתרון מקצועי ובנוסף בראש הפרמידה את עשהאל דרייר שתמיד שואף גבוה ללא פשרות והתוצאות מדברות בעד עצמן. יישר כח!

Report this page